KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Tenzile Erdoğan Anaokulu

Tenzile Erdoğan Anaokulu

Yamaçtepe Mah. 93001 Sok. No17/A Onikişubat Kahramanmaraş
Vizyon
HAYATA HAZIR,GELECEK, ÇOCUKLARIN ELLERİNDE ŞEKİLLENECEK,SAĞLIKLI VE MUTLU NESİLLER YETİŞTİREN EĞİTİM SİSTEMİ.
Misyon
Okulumuzun misyonu Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda ,Türk Milli Eğitimi´nin genel amaçları ve temel ilkelerine uygun olarak;yenilikçi eğitim anlayışıyla,donanımlı,güvenli ve kaliteli bir eğitim ortamında; kültürel ve ahlaki değerlerini bilen,çevreye ve doğaya duyarlı,insan haklarına saygılı,kendini ifade edebilen çocuklar yetiştirerek Türkiye Cumhuriyeti´nin geleceği için çocuklarımızla birlikte toplumun sürekli eğitimini ve gelişimini sağlamaktır.
Sabahçı Grup: 07:30-12.30 Öğleci Grup : 12:30-17:30
Toplu taşıma araçlarıyla kolaylık ulaşım sağlanabilmektedir.
Yamaçtepe Mah. 930001 sok. No:17/A Onikişubat/Kahramanmaraş
Onikişubat İlçe Merkezinde bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda çocukların etkinliklere kolay adapte olabilmesi için okula geliş zamanlarında sabah sporu/sabah dansı yapılmaktadır. Ayrıca okulumuz çim sahasında mini futbol maçları yapılmakta; jimnastik salonunda çocukların fiziki gelişimlerini desteklemek için farklı sportif çalışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda çocukların bilişsel,dil vb. gelişimleriyle birlikte bütün gelişim alanlarını destekleyecek şekilde Yaşam Bilimi, Fizik Bilimi,Dünya ve Uzay Bilimine yönelik deneyler,gezi-gözlem ve açık alan ve bahçe etkinlikleri yapılmakta; farklı yöntem tekniklerle çocukların yaparak ve yaşayarak deneyimler kazanması sağlanmaktadır.Ayrıca çocuklarla kodlama eğitimi çalışmaları yapılmakta; teknoloji kullanımının olumlu olarak kontrol altına alınması, çocukların problem çözme,eleştirel düşünme vb. becerilerinin geliştirilmesiyle birlikte teknolojiyi doğru kullanabilen çocuklar yetişirmek hedeflenmektedir.
ANADOLU MASALLARI PROJESİ HAYALDEN RİTİME PROJESİ 180 GÜNDE 180 KİTAP PROJESİ